Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
(+31) (0)20 303 1994CONTACT
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Faux Fur Jassen

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Faux fur jas: lekker opvallen!

Er zijn in de modewereld veel verschillende trends die komen en gaan. Soms is het moeilijk (en vermoeiend) om alle ontwikkelingen bij te houden. Toch is dat eigenlijk helemaal niet nodig! Zodra je jezelf bevrijdt van alle regels, zul je zien dat het kopen (en dragen) van kleding een stuk leuker wordt. Nu kun je er zelf mee spelen en overal je eigen draai aan geven!

Nep bontjas kopen

Je hebt vast al gemerkt dat het winterjasseizoen dichterbij komt. We raden je daarom aan om er met het kopen van een winterjas vroeg bij te zijn – straks zijn alle mooie exemplaren weg! Je kunt natuurlijk voor iets simpels en neutraals gaan, maar wij gokken dat je wel toe bent aan iets anders. Een jas waarmee je eens niet opgaat in de massa, bijvoorbeeld. Wij hebben de perfecte oplossing: een nep bontjas. In een fake fur coat steel je namelijk sowieso de show. Als je een opvallende of onverwachte kleur kiest, zoals groen, grijs of geel, maak je echt een statement. Combineer dit met een metallic accent (schoenen of tas) en je hebt een quirky, maar toch modieuze outfit die gegarandeerd veel waarderende blikken zal opleveren.

Goed combineren

Je zou het misschien niet verwachten, maar je kunt een jas van imitatiebont uitstekend combineren met veel andere items. Met een paar jeans en sneakers staat hij casual, maar je kunt je uitstraling ook naar een hoger niveau tillen door hem te combineren met chique, luxere items. Draag hem ’s avonds voor bijzondere gelegenheden voor een extra dosis glamour.

We hebben trouwens een belangrijk onderdeel over het hoofd gezien: het hoge aaibaarheidsgehalte van de faux fur jas. Tijdens de koude, donkere maanden (en daar zijn er altijd meer dan genoeg van), wil de stemming nog weleens omslaan. Dan is het zaak om jezelf te omringen met zoveel mogelijk dingen waar je blij van wordt. En daar hoort nu eenmaal iets zachts (en warms) bij. Geloof ons: op een koude, grijze winterdag is er niks zo fijn als jezelf wikkelen in een superzachte fluffy jas. Een soort wintervachtje, maar dan een extra mooie.

Veel van onze klanten zijn op zoek naar duurzame kleding van uitstekende kwaliteit. Dat is iets wat wij helemaal begrijpen. Daarom selecteren wij alleen stoffen die lang meegaan en letten we op de allerkleinste details – alles om te garanderen dat jij tevreden bent met je aankoop! Bij jij zo’n type die voor iedere gelegenheid een andere jas wilt of ben je juist op zoek naar die ene jas die je overal voor kunt gebruiken? Je kunt in beide gevallen bij ons terecht - of je nu een fan bent van de zogenaamde capsule wardrobe of de grootste shopaholic ooit bent. We hopen dat jouw zoektocht niet lang meer duurt en dat je snel oog in oog staat met de perfecte winterjas die deze winter een stuk leuker maakt. We hopen dat we je met deze blog een beetje hebben kunnen helpen om na te denken over je eigen stijl – en over wat je nu precies zoekt in een winterjas. Wat ons betreft blijft een winterjas met nepbont toch wel een van de leukste opties…

web-monitoring-ok