Toggle Shop Sidebar

De kleur van de zon is een vrolijke opvallende kleur, die het brein, denkproces en zenuwstelsel stimuleert. Geel wordt geassocieerd met energie, zon, lente, zomer, een nieuw begin, levensplezier en geluk. Deze kleur stemt vrolijk en positief. Geel geeft focus en doelgerichtheid. Door de stimulatie van het brein staat de kleur voor kennis, wijsheid en volwassenheid, maar ook voor creativiteit en fantasie. Positieve associaties met geel zijn een gevoel van geluk, warmte, vreugde en blijdschap.

Maar let op, geel heeft ook zo zijn negatieve associaties. Denk bijvoorbeeld aan jaloezie, onbetrouwbaarheid, verraad en lafheid. Verblijven in een overwegend gele ruimte maakt onrustig, je verliest er snel je geduld. Met geel kun je goed accenten aanbrengen, waardoor het vaak gebruikt wordt in advertenties met aanbiedingen.

Gele jassen

Geel is een minder voorkomende kleur en word ook niet heel erg veel gebruikt. Toch zijn er ontwerpers die van deze kleur mooie dingen kunnen maken. Toch zijn er een hoop mensen die geel een hele mooie kleur vinden en voor hun hebben we een hele lijst met de mooiste gele jassen! . Natuurlijk zijn alle jassen van goeie kwaliteit en heel goed te stijlen met een goed paar sneakers en jeans. Ons assortiment aan jassen is enorm, niet alleen aan winterjassen maar ook aan leren jasjes, spijker jassen etc. Voor de mensen die zoeken naar jassen met zakken, ritsen of knopen zitten goed hier omdat het aanbod heel breed is zal je zeker slagen. Ook als je voor echt-bont of kunst-bont kijkt zit je hier op het juiste adres, de meeste herenjassen sluiten hier ook perfect op aan.
Omdat er zoveel keus is zullen de prijzen ook enorm verschillen. Er is voor iedereen wat! Of je nou voor class uitstraling gaat of heel hip en trendy voor de dag wil komen, hier kan je het allemaal vinden. De mooiste gele heren jassen vind je hier, dus wacht niet langer en bestel nu een mooie gele heren jas!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.