Toggle Shop Sidebar

Canada Goose werd opgericht in 1957 door Sam Tick en loopt sindsdien als een trein. Canada Goose maakt veel verschillende kledingstukken zoals: jassen, parka’s, mutsen, handschoenen. Maar hun jassen blijven hun kroonjuwelen waar ze wereldwijd bekend om staan. Canada Goose is in het verleden in opspraak gekomen om de manier hoe ze aan de veren en bont kwamen maar nadat PETA in maart 2017 een van de grootste aandeelhouders werd maakte ze de belofte om verantwoordelijker om te gaan met de dieren.

Exclusiviteit

Canada Goose is een heel exclusief merk, dat is ook te merken aan het prijskaartje. Ze vallen in het hoogste prijssegment voor jassen maar je krijgt ook waar je voor betaald! De jassen worden alleen in Canada gemaakt wat 1 van de standpunten van de oprichter is. Ze gebruiken alleen veren van de Canadese gans. Deze gans komt grotendeels voor in Noord-Amerika. De jassen zijn gemaakt voor mensen die er op uit gaan in extreme kou zoals expedities in Antarctica, oftewel de jassen zijn dik en warm maar uiterst comfortabel en van de allerhoogste kwaliteit. De jassen zijn niet overal te koop, alleen bij high-end retailers zoals wijzelf! Er zijn een aantal verschillende modellen jassen en die zijn weer in een hoop verschillende kleuren, oftewel genoeg keuze om uit te kiezen! Voordelen aan deze jassen is dat ze goed tegen water kunnen (zoals heftige regenbuien) en er op de jassen veel zakken zitten met een goeie afsluiting van knopen zodat je goed dingen kan bewaren.

Populariteit
Canada Goose is heel populair bij jongeren maar ook bij ouderen. Ook bekendheden houden van het merk. Rapper Lil Uzi Vert bracht in 2016 een mixtape uit met de naam ‘’Canadian Goose’’ terwijl ook Kate Upton te zien was in een parka jas op een fotoshoot van Sports Illustrated in 2013.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.