Toggle Shop Sidebar

Superdry

Een echt internationaal merk wat zijn inspiratie haalt uit verschillende culturen met een originele combinatie van design en style.

Superdry ontstond in 1985 onder de naam: Cult Clothing. In 2003 kwamen Julian Dunkerton en James Holder op het idee om samen het merk Superdry op te richten. Het concept was een enerverend merk dat Amerikaanse vintage combineert met Japans geïnspireerde grafische elementen en typisch klassieke Britse style. Deze bijzondere grafische afbeeldingen worden met de hand gemaakt. Authentieke wasbeurten geven de kleding een mooie vintage uitstraling.

Hun doel is duidelijk. Superdry maakt de kleding en jij het verhaal. De kleding word gemaakt van kwalitatief materiaal maar ze hebben ook oog voor de mensen die de Superdry kleding maken. Maar nog belangrijker is dat Superdry rekening houdt met de planeet, aangezien duurzaamheid centraal staat, dit is opmerkelijk voor zo’n grote naam. Elk jaar komen nieuwe collecties met veel nieuwe items. Dit wordt allemaal in beperkte oplage gemaakt zodat de kracht van exclusiviteit zijn waarde behoudt.

De jassen zijn daarom ook erg populair en vallen vooral in de smaak bij jongeren en trendy volwassenen die modebewust zijn, maar ook oog hebben voor style en luxe. De jassen zijn beschikbaar voor iedereen: kinderen, mannen en vrouwen.

Aantrekkelijk prijskaartje

Superdry gebruikt mooie en opvallende kleuren met dezelfde terugkerende logo’s zoals de traditionele Japanse tekens. Er zijn verschillende soorten modellen zoals de keuze voor bontkraag, dubbele ritsen etc. Niet alleen zijn de jassen heel erg mooi, ze zijn ook van de allerbeste kwaliteit. Toch blijven de jassen enorm betaalbaar voor de prijs die gehanteerd wordt. Omdat Superdry geen dure reclame campagnes maakt en geen bekendheden sponsort kunnen ze hun prijssegment realiseren op de manier waarop ze het nu doen. Superdry is inmiddels zo populair dat ze 139 zelfstandige winkels binnen het Verenigd Koninkrijk en Europa hebben.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.