Toggle Shop Sidebar

Airforce staat bekend om hun mooie winterjassen van een geweldige kwaliteit voor dames, heren en kinderen. De Airforce jassen zijn al jaren populair bij iedereen en ze komen elk jaar weer terug met nieuwe modellen/kleuren. De reden dat deze jas zo populair blijft is vanwege de vele varianten van deze jas en de goede kwaliteit van deze ja,s voor sommige kan hij misschien wat duur zijn maar als je naar de kwaliteit van deze jas kijkt, is het volledig waard. Er is namelijk veel aandacht  aan de materialen besteed waarvan deze jas is gemaakt en daarop is de prijs van deze jassen gebaseerd. Daardoor kan je blind vertrouwen op dat deze jas je warm gaat houden in de winter. Tegenwoordig houdt Airforce zich niet alleen meer bezig met winterjassen maar ook met zomerse items zoals zwembroeken en t-shirts en deze worden ook steeds populairder en daarmee wordt de naam van Airforce nog bekender dan dat die al is, daarom domineren de winterjassen van Airforce nog steeds en dat zullen ze blijven doen.

Deze jassen hebben verschillende soorten bont, voor ieder wat wils:

Naturel bont: Echt bont, in zijn natuurlijke kleur

Ton- sur-ton bont : Als je graag de bont in de kleur van je jas wilt hebben

Special fur: Als je van speciale varianten houdt is dit echt wat voor jou bont gemaakt  in hun speciale limited kleur.

Imitatie bont: Natuurlijk hebben ze ook nep bont voor de mensen die niet van echt bont houden.

Synthetisch materiaal: Hiermee kan je genieten van een warme bontkraag zonder dat er enige dierlijke producten in zijn verwerkt.

Airforce voor dames:

De damesjassen van Airforce staan bekend om hun elegante en moderne designs en hun comfortabele fit. Je hebt ze ook met bont en in verschillende kleuren.

Airforce voor Heren:

Sinds 1999 maakt Airforce heerlijke en comfortabele jassen voor heren,  een warme winterjas of een mooie zomerjas en in veel verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld blauw

Airforce voor Kinderen:

Airforce is sinds het begin al bezig met het maken van jassen van een zeer hoge kwaliteit en daardoor heeft een zon prijskaartje maar de winterjassen zijn heerlijk warm en daarmee is jouw kind ook beschermd tegen een strenge winter.

Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.