Toggle Shop Sidebar

The North Face werd in 1996 opgericht in San Francisco door Douglas Tompkins.  Het idee voor The North Face is ontstaan na een bergwandeling op Eagle Mountain in Minnesota. De naam verwijst naar de noordelijke flank van de berg wat de koudste en moeilijkste flank is van de berg om te beklimmen. een merk voor doorzetters dus. De slogan “Never Stop Exploring” past daar natuurlijk prima bij.
North face jas
Sinds begin af aan is North Face gericht op prestatie. Of je nou een wandelliefhebber, een klimmer of gewoon een sportieve jongen bent North Face jassen passen bij iedereen van jong en oud. De jassen van North Face zijn een combinatie van een mode bewust ontwerp en technische materialen. De North Face jassen zijn ook nog eens lichtgewicht door het gebruik van fleece en de jassen beschermen je ook tegen alle weersomstandigheden, de North Face jassen zijn namelijk waterproof wat ervoor zorgt dat je onderkleding niet nat wordt, heatproof wat ervoor zorgt dat de warmte van de zon niet onder je jas kan komen en windproof wat er voor zorgt dat er geen wind door je jas heen komt dat je verkouden maakt. De North Face jassen zijn hierdoor niet alleen geschikt voor sportieve mensen maar ook voor alledaagse gebruik. North Face jassen passen ook boven alle soort broeken van jeans tot trainingsbroeken. De jassen zijn ook erg populair onder de jongeren.
The North Face fleece jassen
De fleece vesten van The North Face houden je heerlijk warm en zorgen ervoor dat je langer buiten actief bezig kunt zijn. Bovendien is het gebruikte materiaal snel drogend zodat je na een onverwachte regenbui ook weer snel droog bent. De fleeces van The North Face zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren waardoor er voor iedere activiteit en iedere stijl een passende fleece te vinden is.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.